Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Unde sunt fântânile publice cu apă nepotabilă

Category: Fapt divers Published: Sunday, 16 September 2018 Written by Interes argesean

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș a trimis vineri la Primăria Curtea de Argeș rezultatele analizelor de laborator efectuate pentru câteva dintre izvoarele captate și fântânile publice de pe raza municipiului.

DSP anunţă că apă potabilă au izvorul captat de pe strada Progresului (la pod), izvorul captat de pe strada Valea Doamnei (pod), fântâna publică  de pe strada Râmnicu Vâlcea (Biserica Capu Dealului), fântâna publică de pe strada Cuza Vodă, nr. 165 (lângă Biserica Olari), fântâna publică  de pe strada Buşaga, nr. 32, şi fântâna publică  de pe strada Valea Doamnei, nr. 63bis. În schimb, două izvoare şi două fântâni de la care argeşenii iau apă tot timpul au apa nepotabilă -  izvorul captat de pe strada Râmnicu Vâlcea (Șipot), izvorul captat  de pe strada Voievozi, fântâna publică de pe strada  Valea Iașului, nr. 14 (Piața Ivancea) şi fântâna publică  de pe strada Buşaga, nr. 34A.

Reprezentanţii Biroului de Mediu din Primărie spun că afişele care indicau potabilitatea sau nepotabilitatea apei, au fost rupte la scurt timp după ce au fost puse.

Hits: 740

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments