Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Postul de manager al Spitalului Valea Iaşului, scos la concurs

Category: Fapt divers Published: Wednesday, 08 August 2018 Written by Interes argesean

Se caută un manager pentru Spitalul de la Valea Iaşului. Conform anunţului publicat pe site-ul posturi.gov.ro, Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf.Andrei” Valea Iaşului organizează  concurs pentru funcţia de manager-persoana fizică. Proba scrisă are loc pe 29 august, iar susţinerea proiectului de management (proba orală) este programată pe 3 septembrie.

Proba scrisă cuprinde un test-grilă de verificare a cunoştinţelor, iar proba orală se desfăşoară pe o durată de maximum 20 de minute, după caz. Printre temele propuse pentru proiectul de management se numără Îmbunătăţirea structurii şi organizării spitalului;Siguranţa şi satisfacţia pacientului:Îmbunătăţirea managementului resurselor umane;Evaluarea serviciilor de sănătate furnizate de spital;Analiza situaţiei economico – financiare a spitalului”.

Persoanele care se înscriu la concurs trebuie să fie absolvente ale unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic şi ă aibă cel puţin 5 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, precizează anunţil menţionat.

Hits: 1539

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments