Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Tulcean amendat cu 10.000 de lei la Nucşoara

Category: Fapt divers Published: Friday, 03 August 2018 Written by Interes argesean

Un tulcean care vindea haine şi pături prin comuna Nucşoara, din portbagajul maşinii, fără să aibă casă de marcat, a primit o amendă de o sută de milioane, iar oamenii legii i-au confiscat aproape încă o sută de milioane, banii încasaţi din vânzare.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti l-au identificat pe raza comunei Nucşoara pe M.S., de 25 de ani, din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, care efectua acte de comerţ fără a elibera bon fiscal,” informează Poliţia Argeş.

Bărbatul, având calitatea de administrator al firmei, efectua acte de comerţ cu amănuntul de articole de îmbrăcăminte, pături şi pilote, fără a deţine aparat de marcat electronic fiscal.

„În urma verificărilor a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 10.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară a confiscării sumei de 9.895 de lei, provenind din vânzarea de produse, precum şi cea a suspendării activităţii agentului economic până la dotarea cu aparat de marcat fiscal”, conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Hits: 959

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments