S-a deschis circulaţia pe Transfăgărăşan

Category: Fapt divers Published: Sunday, 01 July 2018 Written by Interes argesean

Duminică, 1 iulie, de la ora 11:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, informează comunicatul citat.

Vineri, CNAIR anunţa că Transfăgărăşanul nu se poate deschide la data obişnuită, 1 iulie, dar sâmbătă Compania a ajuns la concluzia că se poate circula în siguranţă pe şoseaua care trece prin tunelul Bâlea. Circulaţia va fi oficial închisă în octombrie.

Hits: 639

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments