Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Marius Moisescu – „Nu s-au plătit contribuţiile pentru salariile cadrelor didactice!”

Category: Fapt divers Published: Thursday, 14 June 2018 Written by Interes argesean

Profesorul liberal Marius Moisescu spune că la Curtea de Argeş contribuţiile aferente salariilor cadrelor didactice pentru luna aprilie nu s-au plătit în totalitate. „Contribuţiile la salarii au fost plătite pentru aprilie la jumătate, iar pe luna mai se vor plăti la sfert. Pentru lunile care urmează, iulie, august, nu sunt bani”, a declarat Moisescu la conferinţa PNL Curtea de Argeş.

Nici cu voucherele de vacanţă lucrurile nu sunt mai roz, spune profesorul. „Am ţinut trei consilii la şcoală pentru vouchere şi nu le-am primit nici acum. Eu am sunat la 23 de firme din cele de pe lista celor care acceptă astfel de tichete de vacanţă şi mi-au spus că nu se mai bagă, pentru că oamenii din Ministerul Educaţiei nu sunt serioşi. Mi-au spus – cum să ţin rezervate nişte locuri când nu ştiu nimic. Cum să-şi facă planul de pe o zi pe alta pentru completarea locurilor?!”, s-a întrebat, retoric, Marius Moisescu.

Începând din acest an bugetarii primesc tichete de vacanţă cu o valoare de aproximativ 1400 de lei.

Hits: 717

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments