Direcţia de Asistenţă Socială angajează asistent medical

Category: Fapt divers Published: Tuesday, 12 June 2018 Written by Interes argesean

Direcţia de Asistenţă Socială Curtea de Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de asistent medical comunitar, în cadrul Compartimentului Asistenţă Medicală Comunitară.

Condiţii de participare la concurs sunt - studii postliceale sanitare, absolvite cu diplomă/certificat în specialitatea – asistent medical medicină generală/asistent medical generalist, eliberată de Ministerul Sănătăţii sau Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice;calitatea de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali – asistent medical generalist, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei contractuale – minimum 1 an.

19 iunie 2018, ora 16:00, este  termenul limită de depunere a dosarelor, iar pe 26 iunie 2018,la  ora 11.00, este programată  proba scrisă. Pe 28 iunie 2018, la ora 11.00, are loc interviul.

Interesant este că, în luna martie, Serviciul Public de Asistenţă Socială, cum se numea atunci, anunţa angajarea unui asistent medical comunitar, dar pe site-ul Primăriei este anunţat doar concursul, nu scrie şi dacă a avut loc sau cine l-a promovat.

Hits: 1115

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments