Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Stadionul municipal, revendicat de foştii proprietari

Category: Fapt divers Published: Thursday, 17 May 2018 Written by Interes argesean

O argeşeancă ce trăieşte în străinătate a revendicat stadionul  municipal în baza unor acte de proprietate din 1936. Femeia a trimis o notificare Prefecturii  Argeş încă din 2001, şi spune că tot de atunci există un dosar la Primăria Curtea de Argeş.

Potrivit notificării, moştenitorii proprietarului cer „măsuri reparatorii despăgubiri băneşti pentru suprafaţa de teren de 1800 metri pătraţi situat în Curtea de Argeş în perimetrul stadionului municipal (...) Terenul provine de la părinţii mei”, se menţionează în documentul citat. Petentul a evaluat terenul, în 2001, la 50 de dolari metrul pătrat.

Reprezentanţii Primăriei spun că nu au un dosar cu o astfel de solicitare. E posibil, spun aceştia, ca dosarul să fi fost respins ca incomplet pentru că, după modificarea legilor, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) solicită mult mai multe acte de la cei care revendică proprietăţi.

Hits: 1512

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments