Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Fum la Arefu. Din nou.

Category: Fapt divers Published: Tuesday, 01 May 2018 Written by Interes argesean

Marți, printr-un apel la 112, am fost sesizați de faptul că o nouă  fumegație se observă în zona Cetății Poenari din localitatea Arefu, informează ISI Argeș. 


 

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și ofițerul de serviciu pe inspectorat, care au constatat faptul că există o fumegație pe partea de nord a versantului, într-o zonă inaccesibilă forțelor de intervenție, aceeași  care se manifesta și săptămâna trecută.

Au fost anunțate Primăria Arefu, Ocoalele Silvice, IJJ și IPJ, care alături de pompieri să execute monitorizarea zonei și să intervină dacă situația o impune.

De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, au fost deplasate la fața locului o autospecială de stingere și autoscara mecanică.

Având în vedere numărul mare de turiști aflați în zonă în aceste zile, recomandăm să se manifeste prudență,  să se evite deplasarea în zona incendiului, iar dacă aceasta este absolut necesară, să respecte indicațiile autorităților.

În funcție de evoluția situației, se vor lua măsurile ce se impun și vom reveni cu informații.

Hits: 492

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments