Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

„Lacul morţii” dă pe afară

Category: Fapt divers Published: Wednesday, 04 April 2018 Written by Interes argesean

Lacul de pe strada Plopiş pare să fie o veşnică problemă doar pentru locuitorii cartierului, care îl numesc „lacul morţii”, nu şi pentru  administraţia locală. În urma topirii zăpezii şi a ploilor abundente din ultima perioadă lacul s-a umplut, aproape, iar pericolul e maxim. Cetăţenii care locuiesc în zonă ne-au spus că „cei de la Obşte”  au curăţat arbuştii de la marginea străzii, astfel încât din trotuar începe lacul. Apa e la o distanţă de un metru de stradă, iar cei care merg pe acel trotuar trebuie să aibă mare grijă.

Autorităţile locale caută soluţii, dar nu e aşa de simplu, spun reprezentanţii administraţiei. Ce-i drept, în urmă cu vreo câţiva ani o societate din Curtea de Argeş a luat câteva sute de milioane ca să rezolve situaţia, dar nu s-a întâmplat asta. A fost băgată o conductă pentru ca apa să treacă pe sub stradă, dar locuitorii străzii spun că acea conductă a fost pusă prea sus, iar apa nu ajunge la ea. În plus, nişte cauciucuri aruncate de o vecină în râpă au blocat trecerea apei, iar lacul care s-a format este nu numai adânc ci şi plin de mizerii. În vara anului trecut  administraţia locală a golit lacul cu ajutorul pompierilor, numai că apa s-a adunat la loc. Vecinii din cartier se luptă de peste zece ani cu această groapă plină de apă în care şi-au găsit sfârşitul animale diferite şi  şi-au făcut culcuş tot felul de dihănii. Din cauza lui, două proprietăţi riscă să se prăbuşească, iar o alta a fost „fortificată” cu zid de susţinere ca să nu păţească la fel.

Hits: 793

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments