Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

9 percheziţii la persoane bănuite de furt calificat. Prejudiciul este de 130.000 de lei

Category: Fapt divers Published: Thursday, 29 March 2018 Written by Interes argesean

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 9 percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Joi, 29 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, efectuează 9 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeş. 

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2017 - până în prezent cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale situate pe raza județelor Argeș și Dâmbovița, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Prejudiciul este estimat la aproximativ 130.000 de lei. 10 persoane vor fi conduse la sediul Serviciului Investigații Criminale Argeș pentru audieri. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

Hits: 913

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments