Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Consultanţă la preţ de lucrare

Category: Fapt divers Published: Monday, 05 March 2018 Written by Interes argesean

Contractele de consultanţă sunt foarte profitabile pentru cei care le obţin, se spune, iar dacă cei care le obţin sunt de fiecare dată aceiaşi, e şi mai bine. O firmă va lua de la Primăria Curtea de Argeş 700 de milioane de lei vechi pentru două astfel de contracte pentru acelaşi proiect, serviciul de iluminat public.

Consiliul Local a aprobat alocarea de la bugetul local a sumei de 47.600 de lei pentru achiziţia „Servicii de consultanţă pentru întocmirea documentaţieid e atribuire a contractului de concesiune a serviciului de iluminat public” şi alocarea a 23.800 de lei pentru achiziţia de servicii de consultanţă pentru publcarea documentaţiei de atribuire şi pentru evaluarea ofertelor depuse pentru atribuirea contractului de concesiune a serviciului de iluminat public. Puţin peste 700 de milioane dintr-un foc, de fapt din două focuri, căci vor fi două achiziţii dar e posibil să fie acelaşi ofertant. Propunerea primarului Panţurescu l-a stârnit pe consilierul Ion Şerban. „Noi avem totul, caiet de sarcini, tot. Această problemă este de rezolvat de către compartimentul Investiţii”, a spus consilierul local. Şerban le-a mai spus colegilor din Consiliu că a luat legătura cu o firmă din Suceava, iar administratorul acesteia a zis că cele două lucrări ar costa maximm 100 de milioane de lei vechi. El a propus diminuarea sumelor, dar nu a avut succes, iar hotărârea a fost adoptată exact în forma în care a fost propusă.

Hits: 899

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments