Teatru de calitate la Centrul de Cultură şi Arte

Category: Fapt divers Published: Monday, 27 November 2017 Written by Interes argesean

Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” a fost, săptămâna trecută, gazda unui teatru de calitate. Sala de spectacole a fost plină de spectatorii care au vrut să vadă piesa „Prenumele”, o comedie franţuzească scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul dintre rolurile principale.

 „Prenumele” a adus la Curtea de Argeș o distribuție de excepție, prin Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu și Mihai Călin. Comedia a fost pe placul publicului, care a savurat situațiile neprevăzute ce au pus la grea încercare prietenia lui Vincent, un agent imobiliar bogat, cu sora lui, Babou, cumnatul, Pierre, soția Anna și prietenul din copilărie, Claude. La final, publicul a aplaudat în picioare, însă cum în ziua respectivă lumea teatrului a pierdut o mare stea, acele aplauze i-au fost dedicate Stelei Popescu!
„Știm că a fost de mai multe ori la Curtea de Argeș și sunt milioane de oameni care o iubesc. Poate acum vom fi mai bucuroși când o vom vedea, din păcate, numai la televizor”, a spus Mihai Călin.

Actorii au primit ropote de aplauze la finalul spectacolului. „Un spectacol extraordinar”, „minunată distribuţie”, „actori talentaţi”, au fost caracterizările făcute de spectatori.

Hits: 584

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments