Caravana „Fii pregătit!” ajunge la Curtea de Argeş

Category: Fapt divers Published: Tuesday, 14 November 2017 Written by Interes argesean

Caravana "Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 18 noiembrie, în orașul Curtea de Argeş și va fi amplasată în parcarea Bisericii Domnească iar duminică, 19 noiembrie, în orașul Câmpulung Muscel și va fi amplasată în Piaţa Primăriei, informează ISU Argeş.

Timp de două zile, în intervalul orar 10:00 - 18:00, personalul ISU Argeş va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România - cutremure, inundații, incendii - și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Aceasta este al doilea an când Caravana “Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. În următoarea lună, Caravana va ajunge în 2 localități.

După opririle din Curtea de Argeş şi din Câmpulung Muscel, Caravana “Fii pregătit!” va ajunge în luna noiembrie la Urziceni (25 noiembrie) şi la Feteşti (26 noiembrie).

Hits: 978

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments