Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Asfaltarea străzilor ar putea fi blocată de lipsa bitumului care este adus din import

Category: Administratie Published: Wednesday, 25 March 2020 Written by Interes argesean

Consiliul Local a aprobat programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC), iar lucrările de reparaţii au început. „Astupăm gropile în această perioadă cu asfaltul stocabil pe care l-am produs la staţia noastră. Începînd de acum doi ani producem noi acest asfalt, şi e de bună calitate. Înainte îl cumpăram şi era mult mai scump”, spune Ioan Ghiţă, directorul SPGC. Mai departe, ca să pună în practică programul aprobat de Consiliul Local, SPGC a solicitat certificate de urbanism pentru străzile care vor fi asfaltate şi va scoate la licitaţie achiziţia de combustibil şi de bitum. „Sperăm să nu fie întârzieri sau probleme la achiziţia de bitum care este adus din import”, afirmă Ghiţă.

 

Săptămâna trecută, SPGC a dezinfectat străzile, locurile de joacă, mobilierul stradal în trei zile, cu soluţii date de la Primărie, iar această activitate va continua ori de câte ori primarul va da o dispoziţie în acest sens.

Hits: 345

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments