Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Bugetul local intră în dezbatere publică. Anunţul Primăriei.

Category: Administratie Published: Friday, 31 January 2020 Written by Interes argesean

În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Curtea de Argeş propune spre dezbatere publică Proiectul Bugetului Local al Municipiului Curtea de Argeş pe anul 2020.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-un instituţiei la adresa www.primariacurteadearges.ro  şi la sediul instituţiei.

Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte entităţi pot trimite în scris propuneri sau sugestii cu privire la Proiectul Bugetului Local al Municipiului Curtea de Argeş pe anul 2020 la sediul Primăriei Curtea de Argeş – Biroul Registratură, sau în format electronic pe adresa de email a instituţiei Municipiului Curtea de Argeş This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   până la data de 10.02.2020.

În data de 18.02.2020, ora14,00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Curtea de Argeş va avea loc o dezbatere publică cu privire la acest proiect de hotărâre.

 

PRIMAR,

Constantin Panţurescu

Hits: 377

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments