Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Nicio ofertă pentru reabilitarea reţelei de apă din centrul oraşului

Category: Administratie Published: Tuesday, 17 September 2019 Written by Interes argesean

Municipalitatea a anunţat o nouă licitaţie

Licitaţia pentru „Servicii de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții REABILITARE REȚEA DE APĂ-ZONA CENTRALĂ DIN MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEȘ", anunţată de Primărie pe sistemul electronic de achiziţii publice, SICAP, pentru începutul lunii septembrie, a fost anulată pentru că nu a fost depusă nicio ofertă. Municipalitatea a scos lucrarea din nou la licitaţie, noul termen pentru depunerea ofertelor fiind 12 septembrie. Potrivit anunţului, durata maximă pentru realizarea  serviciilor de  proiectare este de trei luni, iar durata maximă pentru execuția lucrărilor, 24 luni. Valoarea estimată a contractului este 7.488.721,16 lei, fără TVA.

Cel care va câştiga licitaţia pentru reţeaua de apă va reabilita 16.522 metri de conducte de pe străzile  Victoriei cu străzile adiacente 1 Mai şi Ştefan cel Mare, Negru Vodă cu străzile adiacente Dumitru Norocea, Tudor Vladimirescu, Dumbrava, Viorelelor, Armand Călinescu, Traian, Bulevardul Basarabilor cu străzile adiacente San Nicoară, Episcop Ghenadie, Victor Ştefănescu, Matei Basarab, Mihai Bravu, Pompieri, Banu Mărăcine, Neagoe Vodă, Posada, Episcop Nichita şi strada Eroilor cu străzile adiacente Constantin Dobrescu Argeş şi 1 Decembrie.

Hits: 634

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments