Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Gabriel Nastea, administratorul Aquaterm - „Noua conducere trebuie să decidă când creşte preţul la apă şi canalizare!”

Category: Administratie Published: Tuesday, 23 October 2018 Written by Interes argesean

La Curtea de Argeş de 5 ani se furnizează apă ilegal, pentru că societatea care furnizează utilităţile şi care aparţine Consiliului Local, Aquaterm SA, nu are licenţa necesară. De săptămâna trecută însă, situaţia s-a rezolvat. „Am vorbit la telefon cu directorul ANRSC şi nu sunt probleme”, ne-a spus Gabriel Nastea, administratorul Aquaterm, despre situaţia licenţei. Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice –ANRSC a primit de la Curtea de Argeş toate documentele solicitate în vederea eliberării licenţei. Faptul că apa va fi în sfârşit, după 5 ani, furnizată legal la Curtea de Argeş nu schimbă prea mult lucrurile pentru cetăţeni. „Argeşenii nu vor simţi nicio schimbare, poate doar pe aceea că vor şti că acum primesc apă legal, nu ca până acum. În rest, apa va fi aceeaşi, tarifele la fel. Deocamdată”, a mai spus Nastea.

Tarifele la apă şi canalizare vor creşte la Curtea de Argeş dar acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de câteva luni, spune administratorul societăţii de apă canal. Şi oricum, majorarea tarifelor este treaba noii conduceri a Aquaterm, respectiv Consiliul de Administraţie care la sfârşitul lunii va fi validat de Consiliul Local. „Consiliul de Administraţia va numi un director, iar una dintre primele decizii pe care Consiliul şi directorul le vor lua va fi, probabil, sau ar trebui să fie, majorarea tarifelor la apă şi canalizare”, a mai spus administratorul Aquaterm, al cărui mandat expiră teoretic pe 22 noiembrie, dar practic el va pleca de lo conducerea societăţii imediat cum Consiliul de Administraţie va fi validat de către Consililiul Local, la şedinţa de la sfârşitul lunii octombrie

Hits: 1243

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments