Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Se consolidează terenul şi pe Valea Doamnei

Category: Administratie Published: Friday, 10 August 2018 Written by Interes argesean

Consiliul Local Curtea de Argeş a aprobat la şedinţa de săptămâna trecută principalii indicatori tehnico economici ai obiectivului de investiţii „Consolidare teren strada Valea Doamnei, nr. 59, 59A”. Valoarea totală a investiţiei este de 927,545 lei, cu TVA inclus, din care 645,244 lei, inclusiv TVA, reprezintă  construcţia şi montajul. Lucrările care vor fi făcute se referă la refacerea taluzului alunecat şi realizarea unui zid de gabioane. Durata lucrărilor este de 2,5 luni, dar se calculează de la primirea ordinului de începere a lucrărilor de către firma care a câştigat licitaţia. Înainte de asta însă trebuie făcute studii de prefazabilitate şi fezabilitate, trebuie găsită firma de consultanţă şi cea de management de proiect, trebuie găsit dirigintele de şantier, etc. E foarte puţin probabil, spun cei de la Biroul de investiţii din Primărie, ca lucrările să se facă efectiv anul acesta. Cea mai optimistă variantă este ca această consolidare să fie pusă în practică în primăvara viitoare.

Strada Valea Doamnei a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza alunecărilor de teren. Chiar şi cimitirul a alunecat în vale, în urmă cu vreo câţiva ani un sicriu fiind găsit aproape de albia pârâului, după ce terenul a fost măcinat de ape.

Hits: 1019

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments