Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Consilierul local Păunescu a mai găsit o stradă cu gropi

Category: Administratie Published: Tuesday, 22 May 2018 Written by Interes argesean

Consilierul local Ionel Păunescu încearcă să se implice în administrarea oraşului pe cât de mult poate. Din când în când merge pe străzi, observă problemele şi încearcă să le rezolve. Dacă anul trecut găsise mult gunoi sub un pod şi îşi propusese să îl strângă singur, sau cu ajutorul jurnaliştilor din presa locală, acum Păunescu a mers mai departe şi a apelat, aşa cum trebuie, la un şef de serviciu public pentru a remedia o situaţie neplăcută.

„ATENŢIE !  Astăzi am identificat cu dl.director SPGC (Serviciul Public de Gospodărire Comunală) o zonă asfaltică de pe str. Mărășești  (vis-a-vis de Judecătoria Curtea de Argeş) expusă riscului de a se surpa în orice moment. Cauzele nu se cunosc încă. Am primit asigurări că se va interveni în cel mai scurt timp posibil. Pentru că riscul de surpare este mare, evitaţi să folosiţi această stradă în perioada următoare (înspre şi dinspre gară, prin faţa fostului sediu de poliţie).  E foarte posibil ca în  perioada de intervenţie a lucrărilor strada Mărășești să fie inchisă!”, scrie Ionel Păunescu pe facebook. Nu precizează însă când vor începe lucrările de reparaţii, cât vor costa şi cât vor dura.

Hits: 889

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments