Într-o şedinţă cu scandal, taxele şi impozitele au fost majorate la Curtea de Argeş. Oamenii de afaceri ameninţă cu greva fiscală.

Category: Administratie Published: Tuesday, 19 December 2017 Written by Interes argesean

Marţi, Consiliul Local Curtea de Argeş a adoptat taxele şi impozitele care vor fi plătite de argeşeni în 2018. Aşa cum a propus Executivul, impozitele au fost majorate pentru persoanele fizice şi juridice cu 20 – 25%. Cetăţenii care locuiesc în blocurile vechi, comuniste, din Curtea de Argeş, plătesc la anul acest lux cu 25% în plus.

La şedinţa declarată iniţial „extraordinară”, apoi „ordinară” au participat şi mai mulţi oameni de afaceri importanţi din municipiu, patroni ori directori ai unor firme care au mii de angajaţi împreună. Deşi aveau multe de spus, Sandu Nichita, preşedintele ARGCOMS SOCOM, Mihai Badea, director al RMR, Liviu Nicolae, director la IPEE ATI, Dan Ilea, patron al SC Quark, etc., nu au fost lăsaţi să vorbească.

Au votat împotriva creşterilor de impozite liberalii Cristian Mitrofan, Mădălin Marinescu, Doru Georgescu, Jean Chefani, Ion Şerban, de la PAM, iar Bogdan Dabija, de la defunctul UNPR, s-a opus. Consilierii PSD au votat pentru, ca şi Ionel Păunescu şi Marius Deaconu, de la PAM.

Oamenii de afaceri prezenţi la şedinţă plănuiesc pentru luna ianuarie prima grevă fiscală din istoria municipiului.

Hits: 3676

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (3)