Florian Dumitru, de la Primărie, declarat incompatibil de ANI

Category: Administratie Published: Wednesday, 22 November 2017 Written by Interes argesean

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a publicat miercuri un comunicat de presă conform căruia Florian Dumitru, consilier al departamentului Urbanism în cadrul Primăriei Curtea de Argeș, este declarat incompatibil.

În perioada 22 martie 2011 – 31 decembrie 2015, simultan cu deținerea funcției publice de consilier în amenajarea teritoriului din cadrul compartimentului Urbanism, a exercitat activități specifice calității de expert tehnic judiciar activ, în calitate de persoană fizică autorizată, încălcând astfel prevederile art. 96, teza II din Legea nr. 161/2003”, conform ANI.

. Legea despre care ANI susţine că a fost încălcată de funcţionarul din Curtea de Argeş prevede că „”(…) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

Florian Dumitru a depus la Agenţie un punct de vedere, conform legii.

Hits: 1491

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments (1)