Ion Şerban iese la atac -„Edilii nu se implică în rezolvarea problemelor cetăţenilor!”

Category: Administratie Published: Thursday, 24 August 2017 Written by Interes argesean

Un moment penibil s-a petrecut vineri după amiază, când consilierii locali Ion Şerban şi Ionel Păunescu, de la PAM, au anunţat o conferinţă de presă, iar după cinci minute cel de-al doilea a plecat spunând că nu susţine cele spuse de Şerban.

Ion Şerban vorbea despre faptul că regulamentul de concurs pentru postul de manager al Spitalului Municipal nu a fost semnat de primar, deşi aşa prevede legea, şi din acest motiv unul dintre cei doi candidaţi, care a pierdut concursul şi care a dat în judecată organizatorii concursului, va câştiga procesul. Păunescu a spus că el nu ştie şi nu susţine aceste lucruri şi a plecat din conferinţă, lăsându-l pe Şerban ...mască.

Conferinţa a continuat însă, iar Ion Şerban a vorbit despre problemele pe care argeşenii  i le sesizează la audienţele pe care le ţine joia la Primărie, concluzionând că „edilii nu se implică în rezolvarea problemelor cetăţenilor!”

„Pe strada Voievozi s-a pus asfalt între bordurile vechi de zeci de ani, cojite. Facem evenimente, dar nu prevedem în caietele de sarcini toate obligaţiile – adică toaletele ecologice, spre exemplu. Creşterea salariilor celor din Primărie trebuie să le crească şi eficienţa, să se trezească, să fie mult mai eficienţi, şi mă refer aici în special la cei de la birourile de Mediu, Asistenţă Socială şi Transporturi”, a enumerat Şerban câteva dintre probleme.

Hits: 1132

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments