Agenţia Naţională pentru Locuinţe a scos la licitaţie execuţia blocului din Curtea de Argeş

Category: Administratie Published: Tuesday, 08 August 2017 Written by Interes argesean

Agenția Natională pentru Locuințe anuntă licitația pentru un „Contract de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție "Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Argeș, municipiul Curtea de Argeș, str. Cuza Vodă, nr. 6-8, specialiști din sănătate". Este vorba despre blocul în care vor locui ținerii medici specialiști care vor da năvală la Curtea de Argeș, așa cum nu au mai făcut-o niciodată până acum. Și cum, probabil, nu o vor face nici de acum înainte.

Contractul are ca obiect prestarea serviciilor de proiectare (studiu de fezabilitate și studii de teren, adică studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, inclusiv verificare, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare); detalii de execuție, inclusiv verificare și asistenţă tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj (inclusiv întocmire certificat energetic și întocmire, verificare și avizare dosare preliminare gaze naturale).

Indicatorii tehnici ai investiției sunt- suprafața construită desfășurată: maxim 1.117 mp, 12 locuințe, patru garsoniere, patru apartamente cu două camere, patru apartamente cu trei camere. Blocul va avea parter și patru etaje, iar lucrările tehnico-edilitare aferente investiției se suportă de către Primăria municipiului Curtea de Argeș, din surse de la bugetul local.

Valoarea estimată a lucrărilor este de  2,199,049 lei, iar contractul va fi atribuit societăţii sau asocierii cu cea mai mică ofertă de preț. Data limită de depunere a ofertelor este 21 august. 

Hits: 1267

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments