Şedinţă de Consiliu Local cu 19 puncte pe ordinea de zi

Category: Administratie Published: Monday, 29 May 2017 Written by Interes argesean

Şedinţa ordinară a lunii mai a Consiliului Local Curtea de Argeş, programată pentru marţi, se anunţă a fi una de durată, având în vedere că pe ordinea de zi sunt nu mai puţin de 19 proiecte de hotărâri. În afara celor obişnuite, de acordare a diplomelor de recunoştinţă cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi aprobarea procesului verbal al şedinţei anterioare, consilierii sunt invitaţi să aprobe execuţia bugetului local pe primul trimestru al acestui an, rectificarea bugetului şi un studiu de prefezabilitate.

De asemenea, sunt supuse aprobării Consiliului Local Strategia locală a municipiului Curtea de Argeş privind accelerarea dezvoltării serviciilor comunitare de utilităţi publice 2014 – 2020 actualizată, precum şi Planul local de acţiune pentru îmbunătăţirea situaţiei romilor din municipiu pentru perioada 2017 – 2020.

Consilierii locali vor discuta şi despre modificarea programului de transport judeţean de persoane, vor aproba numărul maxim de copii ce pot fi îngrijiţi şi supravegheaţi în creşa Posada în anul şcolar următor şi vor transmite în folosinţă gratuită către SC Distribuţie Energie Oltenia un teren.

Hits: 1084

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments