Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Trei zile cu evenimente importante la Curtea de Argeş

Category: Eveniment Published: Tuesday, 23 August 2016 Written by Interes argesean

Sfârşitul acestei săptămâni este încărcat de evenimente la Curtea de Argeş. Joi are loc primul colegiu prefectural în afara Piteştiului, la Primăria Curtea de Argeş, iar vineri şi sâmbătă sunt programate „mai multe manifestări comemorative dedicate intrării României în Primul Război Mondial”, potrivit primarului Constantin Panţurescu. Vineri, în cadrul unei ceremonii militare organizate de Batalionul 33 Vânători de Munte din Curtea de Argeş în parcul San Nicoară, vor fi comemoraţi eroii naţiunii care au căzut în luptă sau în prizonierat pe timpul Primului Război Mondial.

„Sâmbătă, începând cu orele 11, la Cimitirul Eroilor, are loc o depunere de coroane de flori din partea Preşedinţiei, a Guvenrului, a Ministerului Apărării Naţionale, a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, a Consiliului Judeţean şi a Primăriei şi Consiliului Local Curtea de Argeş, a Ambasadei Germaniei la Bucureşti şi a Ambasadei Austriei la Bucuureşti. După ce înalţii oaspeţi vor depune coroanele de flori, ÎPS Calinic va oficia o slujbă religioasă la Catedrala Arhiepiscopală”, ne-a spus primarul Panţurescu. Aproximativ 60 de invitaţi vor lua parte la ceremonii, a precizat edilul. Îşi vor trimite reprezentanţi la Curtea de Argeş preşedintele Camerei Deputaţilor, al Senatului, precum şi Cabinetul prim ministrului.

Hits: 2687

Leave your comments

0 / 800 Character restriction
Your text should be in between 10-800 characters

Comments